Χάλκης 9 Πετρούπολη

Χειμερινό ωράριο λειτουργίας                           

Δευτέρα-Σάββατο 9:30πμ έως 2:30μμ

Τρίτη απόγευμα 4.00-6.00

Πέμπτη-Παρασκευή απόγευμα 5:00μμ έως 7:00μμ

Σας περιμένουμε!!!!

Τηλ. κέντρο 2105028544

Τρόποι πληρωμής-Αποστολές

Με κάρτα Πιστωτική, Χρεωστική, Προπληρωμένη, ΑΤΜ
Η επιχείρηση μας  δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες, έχετε την δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, Diners, American Express.

Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών προστατεύονται μέσω συστήματος online το οποίο εγγυάται απόλυτα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Θα χρειαστεί να συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία της πιστωτικής σου κάρτας ώστε να καταχωρηθεί το αίτημα παραγγελίας. Όλες οι συναλλαγές με χρήση πιστωτικής κάρτας πραγματοποιούνται μέσω του ασφαλούς συστήματος της EUROBANK. Στο oikometalourgimata.gr δεν αποθηκεύομαι ούτε κρατάμε αριθμούς πιστωτικών καρτών για μεγαλύτερη ασφάλεια.  

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό 
Η επιχείρηση μας  συνεργάζεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας με όλες τις τράπεζες της Ελλάδας σε περίπτωση που θέλετε να εξοφλήσετε μεσώ τραπεζικής μεταφοράς.


ALPHA BANK


EUROBANK


ΠΕΙΡΑΙΩΣ


Εθνική Τράπεζα

 

Δικαιούχος Λογαριασμών: ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΦΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Εφόσον κάνετε την κατάθεση θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με Mail στο  με την Τράπεζα στην οποία κάνατε την κατάθεση και το ποσό της κατάθεσης

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η επιχείρηση μας χρησιμοποιεί την μέθοδο αντικαταβολής με το αντίτιμο των 3€. Κάνετε την παραγγελία των προϊόντων που έχετε επιλέξει και πληρώνεται κατα την παραλαβή τους στον μεταφορέα.

Αποστολές

  • Τα μεταφορικά για εντός προαστίων Αθηνών απο 100 ευρώ και πάνω είναι δωρεάν.
  • Τα μεταφορικά για το υπόλοιπο Αττικής απο 100€ και πάνω είναι δωρεάν μέχρι 8 κιλά ογκομετρικού βάρους. Πλέον των 8 κιλών κάθε επιπλέον κιλό κοστίζει 2€/kgm
  • Τα μεταφορικά απο 100 ευρώ και πάνω εκτός νομού Αττικής μέχρι 8 κιλά είναι δωρεάν.Σε περίπτωση παραγγελίας άνω των 8 κιλών η μεταφορά έως το πρακτορείο είναι δωρεάν και απο εκεί και έπειτα αναλαμβάνει ο πελάτης.
  • Τα μεταφορικά απο 300€ και πάνω είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα

Η αποστολή ή παραλαβή των προϊόντων διεξάγετε με τους ποιο κάτω τρόπους:

1) παραλαβή από το κατάστημα μας (Χάλκης 9 Πετρούπολη τκ 13231)

2) Αποστολή προϊόντος στη διεύθυνση που επιθυμείτε μέσω εταιρείας Courier  (για αντικείμενα μέχρι 8 κιλά).

3) Αποστολή προϊόντος με μεταφορική εταιρεία για βαριά – ογκώδη αντικείμενα (άνω των 8 κιλών). Στην περίπτωση της μεταφορικής εταιρείας, τα μεταφορικά είναι δωρεάν μέχρι το  πρακτορείο και από εκεί και έπειτα αναλαμβάνει τα έξοδα ο η ο πελάτης.

4) Η αποστολή προϊόντος με μεταφορική εταιρεία για βαριά – ογκώδη αντικείμενα (άνω των 8 κιλών) με εταιρεία της επιλογής σας μπορεί να γίνει με δυο τρόπους:

Α) Επιλογή της μεταφορικής απο εσάς

Β)Επιλογή της μεταφορικής απο εμάς.

Στην περίπτωση αποστολής των προιόντων με μεταφορική εταιρεία η επιχείρησή  μας δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά προκύψει κατά τη μεταφορά.      

  • Η επιχείρηση  μας συνεργάζεται με όλες τις courier αλλά και με τις ποιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρίες, για όλη την Ελλάδα.
  • Για παραγγελίες που αφορούν ατομικής παραγγελίας προϊόντα όπως κουρτινόξυλα ρόλερ κλπ.θα πρέπει απαραίτητα για να προχωρήσει η παραγγελία να προκαταβληθεί τουλάχιστον το 50% του συνολικού κόστους της παραγγελίας.
  • Οι τιμές των μεταφορικών  ισχύουν  για δέματα με βάρος έως 8 κιλά τα οποία υπολογίζονται βάση βάρους – όγκου του πακέτου
  • Πλέον των 8 κιλών υπάρχει επιπλέον χρέωση 1.5€ ανα κιλό.
  • Τηλ 2105028544
Ευχαριστούμε πολύ που επιλέξατε το κατάστημά μας για τις αγορές σας.