Χάλκης 9 Πετρούπολη

Χειμερινό ωράριο λειτουργίας                           

Δευτέρα-Σάββατο 9:30πμ έως 2:30μμ

Τρίτη απόγευμα 4.00-6.00

Πέμπτη-Παρασκευή απόγευμα 5:00μμ έως 7:00μμ

Σας περιμένουμε!!!!

Τηλ. κέντρο 2105028544

Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με φυσικό κατάστημα και έδρα στον πεζόδρομο της οδού Χάλκης 9 στην Πετρούπολη Αττικής.Έπειτα απο 25 χρονια παρουσίας στον χώρο του εμπορίου και της παροχής υπηρεσιών δημιουργήσαμε με πολύ χαρά και μεράκι το eshop μας www.oikometalourgimata.gr με στόχο να παρέχουμε αναβαθμισμένα τις ποιοτικές υπηρεσίες μας στην τοπική κοινωνία αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Γιατί να έρθετε σε εμάς

  • Γιατί δεν μας ενδιαφέρει απλά να πουλήσουμε…..Η φιλοσοφία μας είναι όχι απλά να πουλήσουμε ενα προϊόν,αλλά να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε να πλησιάσετε όσο το δυνατόν ποιο κοντά σε αυτό που έχετε σχεδιάσει και φανταστεί.
  • Γιατί έχουμε εμπειρία και τεχνογνωσία….Δεν είμαστε το κατάστημα που απλά θα αγοράσετε ένα προιόν.Οι έμπειροι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι σε θέση αν το ζητήσετε να σας ενημερώσουν και να σας συμβουλεύσουν αναλύοντας σας τεχνικές λεπτομέρειες και παραμέτρους οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις παίζουν σημαντικό ρόλο για την σωστή αγορά προϊόντων.
  • Γιατί σεβόμαστε και είμαστε συνεπείς …..Ένας απο τους λόγους που μας έχουν καθιερώσει στην αγορά 25 χρονια είναι το γεγονός οτι κανόνας απαράβατος στην επιχείρηση μας είναι η απόλυτη συνέπεια και ο σεβασμός προς τους πελάτες μας.
  • Γιατί έχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη….στην επιχείρηση μας υπάρχουν έμπειροι τεχνικοί άρτια καταρτισμένοι οι οποίοι αναλαμβάνουν άμεσα και υπεύθυνα οποιαδήποτε εγκατάσταση,τοποθέτηση και τεχνική υποστήριξη των προϊόντων μας
  • Γιατί έχουμε λογικές τιμές….Λαμβάνοντας υπ όψιν τις δύσκολες οικονομικά και οχι μόνο εποχές που διανύουμε έχουμε  φροντίσει να παρέχουμε λογικές τιμές κρατώντας ταυτόχρονα σταθερό το επίπεδο των υπηρεσιών μας.
  • Γιατί δεν υπάρχουν σε εμας κρυφές χρεώσεις…. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια σε τιμές και χρεώσεις  που υπάρχουν στο eshop μας και όχι μόνο,έτσι ώστε οι πελάτες μας να αισθάνονται ασφάλεια και ικανοποίηση για τις αγορές τους.